Ilmoittautuminen ryhmiin käynnissä 4.8.2018 alkaen

Täytä lomake -Painiryhmiin ilmoittautuminen- välilehdellä

Arvi Savolaiselle pronssia alle 20-vuotiaiden ja myös alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruus kilpailuista!

Katso AJANKOHTAISTA-välilehti

KILPAILUKALENTERI JA LEIRIT

Kilpailukalenterin alapuolelta pääset ilmoittautumaan kisoihin

Lahden Ahkeran kilpailukalenteri  2018 (syksyn kalenteri tulossa)

Kisa

Kenelle

Viim. ilmoitt.

KESÄKUU

9.6.Veikko Rantanen turnaus, HeinolaKR 1 ja KR 2 (Suomi Cup)
16.6.Finlandia freestyle cup, JärvenpääKR1

ELOKUU

31.7. - 5.8. Jun EM, Rooma, ItaliaArvi
25.8.XXXV Kalle Mäkisen painit, TurkuKR1 (Suomi Cup)

Itä-Suomen alueleirit:

ILMOITTAUTUMINEN TULEVIIN KISOIHIN
Ilmoittautuminen tapahtuu myClubin kautta, lähetän ilmoittautumislinkin  sähköpostilla vain niille, joita kisa koskee.
Viimeinen ilmoittautumispäivä myClubissa on AINA edellinen, kuin kilpailukutsussa oleva. Tämä siitä syystä, että ehdin itse viimeisenä ilmoittautumispäivänä hoitamaan ilmoittautumiset kisajärjestäjälle ja maksut toimistolle maksettavaksi.
Jos myClubin ilmoittautumisaika on umpeutunut, niin tässä tapauksessa ilmoittautumismaksu jää painijan/vanhempien maksettavaksi, seura ei sitä korvaa. Tässä tapauksessa ilmoitan erikseen kisajärjestäjälle myöhästyneet painijat maininnalla, että hoitavat itse maksun paikan päällä tai kisajärjestäjän tilille (kuitti maksusta mukaan).
Kisaruokailut ovat pääsääntöisesti omakustanteisia ja etukäteen varattavia, ruokailut voi varata ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin ruokailuista tulee lasku sähköpostiin myClubin kautta.

Kilpailupaikalla
♦ käyttäydytään asiallisesti, edustammehan siellä koko seuraa
♦ medialaitteet pidetään kassissa kilpailuiden ajan
♦ ei syödä makeisia eikä herkkuja, näin vältytään turhilta vatsanväänteiltä
Kisoihin mukaan:
♦ painitossut ja  -trikoot ja nenäliina tms. (tulee pitää mukana jokaisessa ottelussa trikoiden alla)
♦ PAINILISENSSI (kopio liiton sivuilta tai kuva puhelimeen)
♦ juotavaa (ei limsoja ja hiilihapollisia juomia)
♦ evästä: vaaleaa leipää, mehukeittoa, banaania yms.
♦ Nizoral- tai Ketokonazol- shampoo pesua varten kisojen jälkeen
♦ pyyhe
♦ vaihtovaatteet; suihkun jälkeen aina puhtaat vaatteet päälle ja likaiset omaan erilliseen   pussiin! (ei heitetä hikisiä vaatteita kassiin puhtaiden sekaan)
♦ hieman rahaa; kisapaikalla on yleensä kanttiini, josta voi ostaa pientä purtavaa.
♦ rahaa kisaruokaan: kisaruoka kannattaa syödä, jos mahdollista, ikäkausipaineissa painijat   maksavat itse ruokansa (laskutetaan pääsääntöisesti myClubin kautta)
♦ ILOINEN & REIPAS KISAMIELI PITÄÄ OLLA AINA MATKASSA!!!
Muuta huomioitavaa:
♦ Kisoja edeltävän iltana on hyvä mennä ajoissa nukkumaan, koska usein on aamulla aikainen herätys.
YHTEYSTIEDOT:

Painiryhmät: